News

Vacature Rioned: Projectmanager Kennisbank Stedelijk Water 

Published on
January 11, 2017

Stichting RIONED zoekt nieuwe projectmanager

Stichting RIONED wil haar team graag aanvullen met een organisatorisch en communicatief sterke projectmanager, met als hoofdtaak het up-to-date houden van de nieuwe digitale Kennisbank. 

Projectmanager Kennisbank Stedelijk Water 
Stichting RIONED lanceert in februari 2017 op www.riool.net de Kennisbank Stedelijk Water. Deze digitale database biedt professionals op het gebied van stedelijk waterbeheer een schat aan kennis en informatie. Als nieuwe projectmanager bent u verantwoordelijk voor het aanvullen en actualiseren van de kennisbank. Daarnaast bent u betrokken bij andere projecten. U zet deze activiteiten op en zorgt dat ze worden uitgevoerd. Het bekendmaken van activiteiten en resultaten is een wezenlijk deel van het werk. 

Wij vragen
U denkt en werkt op academisch niveau en hebt aantoonbare relevante ervaring uit werk of studie. U maakt het verschil doordat u op verschillende niveaus kunt organiseren en communiceren. U vindt het leuk om een flink aantal projecten gelijktijdig uit te voeren. Analytisch bent u sterk en u schrijft soepel en met plezier. U weet mensen te enthousiasmeren en met souplesse een goed resultaat te bereiken. U hebt affiniteit met techniek en beleid voor infrastructuur, waterbeheer en ruimtelijke inrichting. Ook volgt u met belangstelling inhoudelijke en bestuurlijke ontwikkelingen.  

Wij bieden
Het betreft een aanstelling voor 29 uur per week (0,8 fte). De arbeidsvoorwaarden zijn afgestemd op die van gemeenten (CAR-UWO). De functie valt in schaal 11 volgens de CAR-UWO. Het gaat om een tijdelijke aanstelling voor twee jaar.  

De functie biedt veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Stichting RIONED is een toonaangevende organisatie met een stimulerende werkomgeving. U krijgt te maken met vele verschillende onderwerpen en ontwikkelingen en draagt bij aan innovatie. Daarbij bouwt u een omvangrijk en veelzijdig netwerk op.  

De organisatie
Stichting RIONED is de koepelorganisatie voor stedelijk waterbeheer en riolering in Nederland. Stichting RIONED heeft een centrale positie in het werkveld van overheden, bedrijven en onderwijsinstellingen. De belangrijkste taak is het beschikbaar stellen van kennis aan de vakwereld. Dit doen we door onderzoek uit te (laten) voeren, kennis te bundelen en professionals op vele manieren bij elkaar te brengen en te informeren.
Stichting RIONED vraagt verder voortdurend aandacht voor het belang van een goede riolering. Een goed rioolstelsel houdt ons gezond, zorgt voor droge voeten en beschermt het milieu. Wij signaleren problemen in de dagelijkse praktijk van de rioleringsbeheerder en kaarten deze aan bij bestuurders en beleidsmakers. Ook informeren we het brede publiek over riolering en water in de stad. 

Meer informatie vindt u op www.riool.net (voor de professional) en www.riool.info (voor het publiek). 

Solliciteren
Voor meer informatie over de functie en Stichting RIONED kunt u terecht bij directeur Hugo Gastkemper, telefoon: 0318-631111. Uw brief en cv kunt u tot maandag 30 januari 2017 mailen naar: info@rioned.org

De gesprekken vinden plaats op dinsdag 7 februari 2017 in Ede. Een assessment maakt deel uit van de benoemingsprocedure.