Biobased Economy Nieuwsbrief

Eind juni 2014 is het eerste nummer gepresenteerd van de nieuwe themanieuwsbrief van Wageningen University & Research: Biobased Economy Nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief brengt al het Biobased Economy-nieuws van Wageningen University & Research overzichtelijk in uw mailbox.

De Biobased Economy heeft zich de laatste jaren stevig in de samenleving geworteld. Biomassa wordt al lang niet meer primair gebruikt als alternatieve energiebron. Belangrijke en waardevolle componenten zoals eiwitten, suikers en vetten worden middels bioraffinage uit biomassa gewonnen om biobased materialen, chemicaliƫn en brandstoffen te maken. Met een sterke agro- en chemiesector heeft Nederland alles in huis om de Biobased Economy tot een succes te maken.

Meer informatie en gratis abonnement