Werken bij de business unit Glastuinbouw

Werken aan innovaties vóór en met de business unit glastuinbouw bij Wageningen University & Research!

Toonaangevend in de wereld

De Nederlandse glastuinbouw is één van de meest innovatieve sectoren en is toonaangevend in de wereld. Zo ook de business unit Glastuinbouw van Wageningen University & Research, de grootste en meest innovatieve onderzoeksunit op dit terrein.

Werken bij Glastuinbouw

Werken bij de business unit Glastuinbouw geeft je de unieke mogelijkheid om vragen uit de sector te koppelen aan de actuele kennis uit het onderzoek. Bovendien kun je een bijdrage leveren aan innovaties in de sector en aan de ontwikkeling van een duurzame en concurrerende Nederlandse glastuinbouw. Dankzij de dynamiek van onze klanten en de dynamiek van onze eigen organisatie, zijn we regelmatig op zoek naar vakkundige en gemotiveerde collega’s.

Werken bij Glastuinbouw

Midden in de sector

Samen met ondernemers, toeleverend bedrijfsleven en andere kennispartners wordt gewerkt aan het opbouwen en uitwisselen van kennis en het testen, introduceren en breed verspreiden van innovatieve, duurzame technieken. De medewerkers van de business unit Glastuinbouw hebben dus een sterke binding met alle partners in en rond de sector. En als medewerker van de business unit Glastuinbouw zit je middenin het netwerk van medewerkers van Wageningen University & Research: zevenduizend medewerkers met een passie voor onderzoek en onderwijs.