Voorlichtingsactiviteiten Bachelor Biotechnologie

Gedurende het schooljaar organiseert Wageningen University & Research een aantal verschillende open dagen waarin je de universiteit beter kunt leren kennen en ook meer informatie over Biotechnologie kunt krijgen.

Bachelor Open Dag

Open dagen zijn erg handig wanneer je een algemene indruk van de universiteit wilt krijgen en nog niet precies weet welke studie je wilt gaan doen. Als je meer wilt weten over de open dagen ga dan naar de pagina van de eerstvolgende open dag. Een bezoek aan een open dag is de beste manier om een overzicht van de studie te krijgen.

Groepsmeeloopdag

Ben je op een open dag geweest en ben je al vrij zeker over je keuze dan is het toch nog erg handig om een meeloopdag van de studie mee te maken, georganiseerd door de studievereniging.

Op een meeloopdag kom je een dagje ‘proefstuderen’; je volgt een aantal colleges en practica, krijgt uitvoerig informatie over de opleiding door studieadviseur en studenten en er is volop mogelijkheid om vragen te stellen. Daarnaast is er de mogelijkheid om kennis te maken met Wageningen als studentenstad en de faciliteiten die de universiteit je te bieden heeft. 

1op1 meeloopdag

Naast de reguliere meeloopdagen is het ook mogelijk om individueel of in een groepje van twee of drie scholieren een dagje mee te lopen met een student Biotechnologie! Op die manier kun je bijvoorbeeld ervaren hoe het is om college te volgen en kun je allerlei vragen stellen over de studie en activiteiten naast de studie.

Brochure

Download de opleidingsbrochure of ontvang deze thuis per post.


Terug naar BSc Biotechnologie