Bachelor Open Dag Wageningen University

Open dag

Bachelor Open Dag

Kom sfeer proeven op de Bachelor Open Dag! Zaterdag 11 maart 2017 is de dag waarop je kunt ervaren hoe het is om als student in Wageningen te studeren. Ben je scholier en twijfel je tussen verschillende opleidingen? Kom langs en praat met studieadviseurs en studenten.

Georganiseerd door Wageningen University
Datum za 11 maart 2017
Tijd 09:00 tot en met 16:30
Locatie Wageningen Campus

Er is een ochtendprogramma en een middagprogramma. De programma's zijn identiek. Je kunt de hele dag de informatiemarkt bezoeken en je aanmelden voor excursies, practica, rondleidingen, proefcolleges.

Het is nog niet mogelijk om je aan te melden voor de open dag. Vul onderstaande gegevens in. Je ontvangt een mail wanneer de aanmelding geopend is.

Je gegevens

Wat kun je zien op een open dag?

Op een open dag krijg je een eerste indruk van de inhoud van onze opleidingen. Op deze dag organiseren we:

• Opleidingspresentaties van alle Bacheloropleidingen
  • Experimenten die de praktische kant van de opleidingen laten zien
  • Excursies en rondleidingen op en rondom de Campus
  • Een informatiemarkt waar alle opleidingen zich presenteren
  • Presentaties voor ouders van aanstaande studenten

Er is een ochtend- en een middagprogramma. De programma's zijn identiek. Je kunt je de hele dag aanmelden voor excursies, practica, rondleidingen en proefcolleges. De informatiemarkt is de hele dag te bezoeken en daar is ook ruimte voor een individueel gesprek met iemand van de opleiding naar je keuze.

Studiekeuzecoach

Iedere opleiding heeft een studiekeuzecoach die ook aanwezig is op de open dag. Je kunt deze studenten alles vragen over een opleiding, het studentenleven in Wageningen en op kamers wonen.

Ouders

De meeste scholieren nemen een ouder mee. Voor hen zijn er aparte ouderpresentaties over hoe een ouder kan helpen met de studiekeuze. Ook is er informatie over kosten, begeleiding en huisvesting.