Voorlichtingsactiviteiten

De universiteit heeft verschillende activiteiten gericht op het voorlichten van scholieren over studeren in Wageningen, haar studies en het studentenleven.

Open dagen

Contact met een student

Weet je niet zeker welke voorlichtingsactiviteit nu het beste voor jou is? Neem dan eens contact op met een studiekeuzecoach! De studiekeuzecoaches van de universiteit zijn studenten die jou kunnen helpen bij alle vragen die je hebt over het kiezen van een studie. Kijk welke studiekeuzecoaches er zijn en hoe je met hem of haar in contact kunt komen!

Contact met een student

Meeloopdagen

Wil je graag ervaren hoe het is om alvast een dagje student te zijn? Loop dan eens een dag mee met een student van de universiteit.

Meeloopdagen

Introductiedagen

Kom naar de Annual Introduction Days (AID) om je nieuwe studentenleven te leren kennen! Je maakt kennis met andere studenten, het studentenleven, Wageningen, hun nieuwe woonomgeving, nieuwe hobby's en nog veel meer.

Website Annual Introduction Days

Scholenvoorlichting

Wij komen graag op jouw school voorlichting geven! Er kunnen klassikale voorlichtingsrondes gegeven worden door ervaringen studievoorlichters van de universiteit. Zij vertellen inhoudelijk over opleidingen en over hun eigen ervaringen als student in Wageningen.

Meer informatie scholenvoorlichting