Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen Meeloopdag

meeloopdag

Meeloopdag Bedrijfs- en Consumenten-wetenschappen

Heb je interesse in de studie Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen en wil je de sfeer van de universiteit beleven? Kom dan naar de meeloopdag.

Georganiseerd door Wageningen University
Datum di 7 maart 2017

Wat ga je doen?

Samen met deze studenten en andere scholieren die ook een dagje komen meelopen zul je op deze dag hoorcolleges volgen. Ook is er een workshop die betrekking heeft op de studie. Studenten vertellen daarnaast over hun ervaring met de studie, het studeren en het studentenleven in Wageningen. Op deze manier kun je een dag ervaren hoe het leven van een student eruit ziet.

Deze algemene meeloopdagen worden georganiseerd door studenten van de opleiding.

Op deze pagina staat een voorbeeld van het programma van de meeloopdag. Ongeveer een week vantevoren ontvang je het precieze programma per e-mail.

Wanneer zijn de meeloopdagen?

di 7 maart 2017

Aanmelden is ongeveer twee maanden voor de meeloopdag mogelijk.

1op1 meelopen

Wil je liever individueel een dagje meelopen met een student? Dat kan! Meld je dan aan voor een 1op1 Meeloopdag.

Terug naar Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen