Meeloopdag Commissie Biologie 2014-2015

meeloopdag

Meeloopdag Biologie

Misschien heb je al eens een open dag bezocht of heb je deze website al eens uitgebreid bestudeerd. Toch is het dan lastig om jezelf te zien in de schoenen van een biologiestudent. Om nu echt de sfeer te proeven in Wageningen, en om mee te maken hoe het is om hier te studeren, kun je een dag meelopen op onze universiteit. Als je meedoet aan onze meeloopdagen wordt er een dag voor je georganiseerd door biologie studenten.

Organisator Studievereniging Biologica
Datum

wo 4 oktober 2017

wo 22 november 2017

wo 24 januari 2018

wo 28 februari 2018

wo 4 april 2018

Locatie Forum, gebouwnummer 102
Droevendaalsesteeg 2
102
6708 PB
Wageningen
0317–482160

Deze meeloopdag is geweest. Meld je aan voor de volgende meeloopdag van 5 april 2017.

Tijdens deze dag zal je in groepen een practicum en een college krijgen. Deze kunnen speciaal georganiseerd worden voor de meelopers, maar het kan ook dat je bij een college of practicum gaat kijken van biologie studenten. Verder is er ook tijd voor andere activiteiten. Je gaat lunchen bij een student thuis, en aan het einde van de dag ga je eten in een mensa (studenten restaurant).

Er is ook een avondprogramma op de avond van tevoren. We hopen dat de verre reizigers hierdoor gemakkelijker ook het avondleven van een student alvast kunnen uitproberen (als je dat wil!).

Hieronder als voorproefje het programma van de meeloopdag.

Na opgave (via 'Meld je aan' knop) ontvang je een bevestigingsmail, waarin je kunt aangeven of je ook aan het voorprogramma mee wil doen de dag ervoor. Het exacte programma ontvang je enkele dagen van tevoren per mail.

Heb je vragen? Stuur dan een email naar meeloopdag.biologica@wur.nl

Terug naar Biologie