Communicatiewetenschappen Meeloopdag

meeloopdag

Meeloopdag Communicatie-wetenschappen

Tijdens een meeloopdag maak je kennis met de opleiding en betrokken studenten en docenten. Je volgt colleges en ontdekt het studentenleven in Wageningen. Je bent deze dag te gast bij studenten Communicatiewetenschappen.

Georganiseerd door Wageningen University
Datum vr 24 maart 2017

Wat ga je doen?

De meeloopdagen worden georganiseerd door studenten van de studie. Samen met deze studenten en andere scholieren die ook een dagje komen meelopen zul je hoorcolleges volgen. Studenten vertellen daarnaast over hun ervaring met de studie, het studeren en het studentenleven in Wageningen. Je luncht bij studenten thuis. Gedurende de dag kun je al je vragen aan hen stellen. Op deze manier kun je een dag ervaren hoe het leven van een student eruit ziet!

Wanneer zijn de meeloopdagen?

24 maart 2017

Aanmelden is ongeveer twee maanden voor de meeloopdag mogelijk.

1op1 meelopen?

Wil je liever individueel een dagje meelopen met een student? Dat kan! Meld je dan aan voor een 1op1 meeloopdag.

Opleiding Communicatiewetenschappen

De 21e eeuw biedt complexe uitdagingen waarbij goede communicatie onmisbaar is. Als Wageningse communicatiewetenschapper ben je iemand die wetenschappelijke kennis weet te gebruiken om voor verandering te zorgen binnen thema’s als voeding, duurzaamheid, klimaatverandering, natuurbeheer, verstedelijking of gezondheid. En dat is precies waar werkgevers van vandaag naar op zoek zijn.

Uniek aan deze opleiding is dat je vier vakken uit een toepassingsgebied uit de Life Sciences volgt. Daarnaast heb je ruimte voor een half jaar vrije keuzevakken. Je kunt je extra verdiepen in de communicatiewetenschappen of je kiest vakken in een andere richting, zoals marketing, management, voeding, natuurbeheer of gezondheid. Aan jou de keuze!