Huisvesting Studenten

Je gaat studeren en krijgt meer vrijheid en zelfstandigheid. Dan wil je ook op kamers wonen. Ruim 95% van onze studenten woont op kamers in Wageningen. Erg gezellig. En je kunt zo volop genieten van het studentenleven. Het is niet altijd makkelijk om een studentenkamer in Wageningen of omgeving te vinden. Hoe eerder je erbij bent, hoe meer kans je maakt.

Zoek je een kamer? Schrijf je dan vanaf 1 januari al in bij Idealis. Woningcorporatie Idealis is dé studentenhuisvester bij uitstek in Wageningen.

Voor meer informatie over huisvesting voor buitenlandse studenten en alle andere internationale bezoekers, kijk op de Engelstalige huisvestings pagina.

De meeste studenten in Wageningen huren een kamer via Idealis, maar je kunt ook kiezen om zelf een kamer te zoeken via het internet.

De HousingDesk is de grootste particuliere huisvestingsorganisatie in Wageningen. Op hun website, www.housingdeskwageningen.nl, kun je een verscheidenheid aan aanbiedingen vinden, afkomstig van verschillende verhuurders. Het is gratis en je kunt rechtstreeks in contact komen met de verhuurder. Ook kun je hier terecht voor huurproblemen.

Zoek je een moderne studio on campus in Wageningen? Dan ben je bij DUWO aan het juiste adres. Uiterst betaalbaar, voorzien van alle gemakken. Voorzieningen zoals supermarkt op de begane grond en een goede verbinding naar het stadscentrum. Ook beschikbaar: gemeubileerde studio’s voor PhD’ers en gasten van de onderwijsinstelling: vanaf een week goedkoper dan welk hotel in Wageningen. > Ga naar DUWO