Ouders van (aanstaande) studenten

(Aanstaande) studenten vragen vaak aan hun ouders advies. Daarom vindt u als ouder op deze site informatie om uw zoon of dochter te ondersteunen bij de studiekeuze en in het eerste studiejaar. Er is ook veel infrmatie op het blog voor ouders www.studiekeuzekind.nl
Als uw zoon of dochter kiest voor Wageningen, dan kiest hij of zij voor de beste universiteit van Nederland. Al twaalf jaar op een rij zijn we nummer één door de Keuzegids omdat ons onderwijs en ons onderzoek een heel hoge kwaliteit hebben.

  • Ouders Open Dag


Meest gelezen blogartikelen

Lees meer op de blog voor ouders >


Open Dag Programma

Op de Open Dag van 11 maart 2017 zijn er speciale presentaties voor ouders. U bent van harte welkom om deze bij te wonen.

Lees meer over het programma >

Presentatie ouders eerstejaars

De introductiedag voor ouders van eerstejaars studenten 2017/2018 is op 30 september 2017

Presentatie en brochures


Wat kunnen ouders doen?

Studiekeuze? Bekijk hieronder interviews met ouders en studiekiezers over wat ouders kunnen doen in het studiekeuzeproces.

- Helaas, uw cookie-instellingen zijn zodanig dat de Video niet getoond kan worden - pas uw permissie voor cookies aan

Webinar (digitale lezing) over Bindend Studieadvies

Deze weken krijgen eerstejaars hbo en universiteit hun eerste studieadvies. Haalt uw zoon of dochter onvoldoende studiepunten? We geven u graag advies en informatie op 6 februari tijdens een digitale lezing (webinar) van 19.30-20.00. Meer informatie. Opgeven bij hermien.miltenburg@wur.nl

Nieuwsbrief en blog voor ouders van (aanstaande) studenten