Wageningen University & Research behoort tot vijftig ‘Beste werkgevers 2015’

Wageningen University & Research wederom in de top-50 Beste Werkgevers.

Wageningen University & Research is 48ste geworden in het jaarlijkse Beste Werkgevers onderzoek, gehouden door Effectory en Intermediair. In totaal hebben meer dan 250 organisaties deelgenomen aan dit onderzoek.

Wageningen University & Research deed mee in de categorie ‘Beste Werkgever met meer dan 1.000 werknemers’. De meting laat zien dat medewerkers trots zijn op Wageningen University & Research. Men vindt bovendien dat Wageningen UR een uitdagende werkomgeving en voldoende ontwikkelingsmogelijkheden biedt. Secundaire arbeidsvoorwaarden scoren eveneens goed.

De medewerkers hebben onze organisatie niet alleen een score gegeven op factoren die de tevredenheid beïnvloeden. Ze zijn ook gevraagd een toelichting te geven wat ze van de organisatie vinden. Zo werd gevraagd wat het werken bij Wageningen University & Research nu zo leuk maakt. Hierbij werden antwoorden gegeven als:

Aan het Beste Werkgeversonderzoek van 2015 hebben 347 organisaties deelgenomen. De gemiddelde respons van deze organisaties was 71%. In absolute aantallen gaat het om 201.029 respondenten. Van de 347 deelnemende organisaties hebben 100 zich gekwalificeerd als Beste Werkgever op basis van de Beste Werkgevers Score in de categorieën meer dan 1.000 medewerkers en minder dan 1.000 medewerkers.