Traineeship bij Vastgoed & Huisvesting

Wil je deelnemen aan het traineeprogramma van Vastgoed & Huisvesting Wageningen University & Research? Ben je gedreven, recent afgestudeerd (HBO of WO) en wil je graag vorm kunnen geven aan je eigen carrière?

Voor dit traineeship zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Wij zoeken

Kandidaten met een flinke dosis affiniteit voor informatiemanagement binnen vastgoed en huisvesting. Inhoudelijke technische opleiding of een opleiding in vastgoed/huisvesting is een pre, maar zeker geen must. Initiatiefrijk, klantgericht en communicatief vaardig is noodzakelijk voor dit uitdagende leer- en werkprogramma. Ben jij zeer gedreven en recent afgestudeerd (max. 2 jaar werkervaring) en wil jij graag je eigen carrière vormgeven? Dan is dit traineeprogramma iets voor jou.

We bieden je een inhoudelijke uitdaging op het snijvlak van vastgoed en informatiemanagement. Het traineeship bij onze organisatie bestaat uit een combinatie van werken, leren, persoonlijke ontwikkeling, fun en dagelijkse uitdagingen. Wij beloven je dat je in 18 maanden tijd een ontwikkeling doormaakt die jouw carrière in een stroomversnelling brengt; je werkt dan ook voor een toonaangevende, internationale kennisorganisatie, krijgt inhoudelijke trainingen en gaat aan de slag met je competenties. Vanuit de organisatie krijg je een persoonlijke coach die je eerlijke feedback geeft en je leert hoe jij je gedrag zo kunt aanpassen dat jij resultaat behaalt. Kortom, informatiemanagement, techniek, ICT en (persoonlijke) ontwikkeling bij de Vastgoed en Huisvesting afdeling van Wageningen University & Research, een unieke kans voor een Young Professional.

Om in aanmerking te komen voor een traineeship bij FB-Vastgoed en Huisvesting beschik jij over een recent afgeronde HBO/WO opleiding, passie voor techniek, doorzettingsvermogen en affiniteit met vastgoed en huisvesting. Daag ons uit voor een kennismaking en overtuig ons dat jij de kandidaat bent die wij zoeken.

Wat wij jouw bieden

Een fulltime aanstelling voor de duur van het traineeship (18 maanden), met uitzicht op een verlenging in de vorm van een arbeidscontract. Je krijgt de beschikking over een laptop en mobiele telefoon en uiteraard deelname in diverse projecten met uiteenlopende complexiteit. Uiteraard behoren ook diverse trainingen en cursussen tot het aanbod. Hierbij kun je denken aan vaardigheidstrainingen, zoals persoonlijke effectiviteit en timemanagement, persoonlijke intervisie en coaching en technische cursussen, dit in samenspraak en afhankelijk van je persoonlijke ontwikkeling.

Herken je jezelf in dit profiel? Kom dan 11 mei naar de Meet & Greet dag en maak kennis met de organisatie!