Open dag fruitonderzoek Wageningen University & Research

Open dag

Open dag fruitonderzoek Wageningen University & Research

Op 17 augustus organiseert Proeftuin Randwijk de jaarlijkse open dag. Tijdens deze open middag zijn diverse proeven en demonstraties te zien van het fruitonderzoek dat Wageningen University & Research op Proeftuin Randwijk laat uitvoeren.

Organisator Proeftuin Randwijk (bestaat uit Wageningen University & Research, NFO, FruitConsult en Centrale Adviesdienst Fruitteelt)

do 17 augustus 2017 14:30 tot en met 20:30

Locatie Randwijk
Lingewal 1
6668 LA
Randwijk
0488 - 473 702
Prijsomschrijving Gratis voor sponsoren en supporters van Proeftuin Randwijk. Bezoekers die geen sponsor of supporter zijn betalen € 20,- toegang per persoon.

Programma:

De onderzoekproeven van WUR die bezichtigd kunnen worden:
•Sleuventeelt Rien van der Maas
•Spuittechniek, Marcel Wenneker en Jan van der Zande
•Bio perceel appel, Herman Helsen
•Fruitteelt 4.0, Peter Frans de Jong

In de avond zullen er een aantal demonstraties zijn van machines. Een van de thema’s bij de machinedemonstraties is mechanische onkruidbeheersing.

Tijdens de pauzes, na het diner en na afloop van het inhoudelijke programma kunnen de bezoekers de bedrijvenmarkt bezoeken.