Tentoonstelling 'Urban microclimates' op Wageningen Campus

Tentoonstelling 'Urban microclimates' op Wageningen Campus

De tentoonstelling 'Urban Microclimates - art meets science’, is het resultaat van een samenwerking tussen de kunstenaarsorganisatie Laboratory for Microclimates en studenten en wetenschappers van Wageningen UR. De tentoonstelling gaat over microklimaat in de stad en loopt van 23 mei tot 23 juni 2016.

Organisator Wageningen UR en Kunstenaarsorganisatie Laboratory for Microclimates

ma 23 mei 2016 tot en met do 23 juni 2016

Locatie Impulse, gebouwnummer 115
Stippeneng 2
6708 WE
Wageningen
0317 48 28 28

In Impulse vindt u verschillende fotoimpressies van het werk van het Laboratory for Microclimates. In de brochure bij de tentoonstelling wordt een koppeling gemaakt met Wagenings onderzoek over het onderwerp dat het Laboratory for Microclimates aansnijdt.

Op het terras van Impulse is met studenten Anna Luijten en Iris Keizer tijdelijk een stuk bestrating weggehaald en een groen microklimaat kunstwerk met kruiden en groenten gemaakt; ideaal voor een picknick van de bezoeker. Op 23 mei wordt met de meteo-bakfiets van Wageningen UR metingen gedaan om het verschil aan te geven tussen de klimaatvriendelijke en de betegelde plek. De kunstenaars nodigen studenten uit verder onderzoek te koppelen aan het project en maken graag een afspraak bij de Climate Proof Rest Area.

Foto-impressies: