Studenten van Wageningen University tijdens een practicum

Wageningen beste universiteit van Nederland

14 november 2013

Wageningen University is voor het negende jaar op rij door de Keuzegids uitgeroepen tot beste universiteit van Nederland. 'Die instelling biedt in al haar opleidingen de boeiendste studieprogramma’s, met intensieve begeleiding en prima faciliteiten', schrijft de Keuzegids Universiteiten 2014.

De Keuzegids Universiteiten 2014 is bedoeld voor scholieren en decanen die zich willen ori├źnteren op een studie. Per categorie worden universitaire opleidingen met elkaar vergeleken. In bijna alle categorie├źn waarin Wageningen University meedoet, komt het als beste uit de bus.

Plantenwetenschappen allerbeste opleiding

De opleiding met de hoogste score van Nederland is Plantenwetenschappen van Wageningen University. Die opleiding krijgt - evenals vorig jaar -  98 punten, van de in totaal te behalen 100 punten.

Beoordeling van de opleidingen van Wageningen University:

Categorie Aardwetenschappen en Milieukunde

Categorie Bedrijfskunde