Testpagina muggenradarformulier oktober 2021

Onderstaand een kopie van het formulier dat in februari 2021 is gebruikt.

Via de volgende vragenlijst kunt u aangeven of u recentelijk steekmuggen heeft gezien en op kunt sturen, en ook of u overlast heeft ondervonden van deze muggen.
i

Uw e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor dit onderzoek en communicatie over de resultaten.

i

Uw postcode zal worden gebruikt om te kijken waar juist wel of geen overlast ondervonden wordt. Daarnaast biedt het inzicht in waar er welke soorten muggen voorkomen.

Voor dit onderzoek kunnen wij alleen steekmuggen gebruiken. Weet u niet zeker of het een steekmug betreft? Kijk dan op de pagina muggen herkennen.
Om te onderzoeken in hoeverre foto’s gebruikt kunnen worden voor de identificatie van steekmuggen, willen we u vragen om een foto te maken van de mug voordat u deze naar ons opstuurt.
U kunt uw foto hier uploaden.
* Verplicht veld
Nadat u op "Verzenden" hebt geklikt ziet u instructies voor het opsturen van de mug of muggen. Deze instructies staan eveneens in de mail die ter bevesting naar het hierboven ingevulde e-mailadres wordt verzonden.
Let op: na het klikken op 'Verzenden' kan het enkele seconden duren voordat uw gegevens verzonden worden en u het vervolgscherm te zien krijgt.