Product of dienst

Grammar & Vocabulary 2 (online cursus)

Ben je bang dat je steeds dezelfde fouten maakt in je geschreven of gesproken Engels? Weet je niet zeker of je boodschap wel overkomt? Moet je vaak zoeken naar de juiste woorden? Deze training pakt al deze problemen aan en stoomt je klaar om weer vol zelfvertrouwen met het Engels aan de slag te gaan.

Deze cursus is een vervolg op Grammar & Vocabulary 1, maar kan ook los worden gevolgd.

Cursusniveau

Grammar & Vocabulary 2: B2/C1 (CEFR)

Inhoud

Grammatica
De volgende onderdelen komen aan bod:

•      Herhaling van en uitbreiding van de kennis van de actieve en passieve tijden

•      Modale werkwoorden

•      Het gebruik van gerunds en infinitives

•      Woordvolgorde in complexe zinnen

•      Bijvoeglijke naamwoorden en bijwoorden

•      Betrekkelijke bijzinnen

•      Voorwaardelijke bijzinnen

•      Interpunctie

Vocabulaire
Mensen die Engels leren maken zich nog wel eens zorgen over hun grammatica, maar ook een gebrek aan het juiste vocabulaire is vaak een belemmering voor succesvolle communicatie. De woorden die je kiest, of juist niet, kunnen meer overbrengen dan simpelweg ideeën. Ze kunnen een andere betekenis, een onderliggende boodschap of mening overbrengen, of zelfs de loop van de geschiedenis veranderen!

Met 800 nieuwe woorden die ieder jaar aan het Engelse woordenboek worden toegevoegd, is het lastig te bepalen waar je begint. Deze cursus laat je zien hoe je nieuwe woorden leert, nieuwe woorden en hun betekenis herkent en hoe je zelf je vocabulaire kunt uitbreiden. Je legt een persoonlijk woordenboek aan van de woorden die je zowel in je zakelijke als privéleven kunt gebruiken.

Opzet

De cursus bestaat uit 10 bijeenkomsten van 1,5 uur per week. Houd daarnaast rekening met 2 uur zelfstudie per week. Het maximale aantal deelnemers per groep is 9.

Data en tijden

Startdatum Einddatum Dag Tijd Status
2 maart 18 mei dinsdag 15.00-16.30 volgeboekt

Wil je deze cursus graag volgen, maar is hij volgeboekt of staat de gewenste startdatum er nog niet bij? Klik dan hier en wij laten het je weten als je je kunt inschrijven voor nieuwe data.

Cursusmateriaal

English Vocabulary in Use Upper-Intermediate Book with Answers
ISBN:   9781316631751
Dit boek is te koop bij de Studystore op de WUR-campus (Forum gebouw).

De Wageningen in’to Languages Grammar Reader, Level 1 en 2.
Deze reader wordt in digitale vorm verstrekt door de docent.

Certificaat

Je ontvangt een certificaat van Wageningen in'to Languages bij 80% aanwezigheid. 

Kosten

WUR-medewerkers                       € 555 (Exclusief cursusmateriaal)

Regulier tarief                              € 650 (Exclusief cursusmateriaal)

Voorafgaand aan inschrijving: placement test

Voor Grammar & Vocabulary 2 iis een OOPT-score van 70 of hoger vereist. Je kunt de online OOPT aanvragen door ons te mailen op into@wur.nl. Je ontvangt vervolgens van ons per mail een inlogcode en uitleg voor de test. Deze test kun je op eigen gelegenheid maken. Wij adviseren je de test zo snel mogelijk te maken. Tip: Zorg dat je de gehele test ongestoord kan maken. Je hebt maximaal 80 minuten om de test te doorlopen. Het is niet mogelijk om de test te onderbreken en op een later moment te hervatten. De test bevat een luistergedeelte, gebruik een goede koptelefoon of speaker om de fragmenten te beluisteren.

Uitslag Heb je de test gemaakt? Stuur dan een mail naar into@wur.nl zodat we de uitslag met je kunnen delen. Voor vragen over deze test zijn wij te bereiken via: + 31 (0) 317 48 25 52 of into@wur.nl.