Product of dienst

Professional Skills in English (online cursus)

Werk je in een Engelstalige omgeving? Bij deze cursus ileer je de tools & tricks om als professional goed te kunnen functioneren binnen een internationale organisatie.

Doelgroep

Deze cursus is vooral bedoeld voor professionals die in een Engelstalige omgeving werken en hun Engelse taalvaardigheid voor zakelijke communicatie willen verbeteren, bijvoorbeeld op het gebied van e-mailcorrespondentie, bijeenkomsten bijwonen, presentaties houden, onderhandelen en gesprekken voeren met collega's en bezoekers uit het buitenland. De cursus is ook geschikt voor studenten die op het punt staan de arbeidsmarkt te betreden en zichzelf een voorsprong willen geven in het sollicitatieproces. Het maximale aantal deelnemers per groep is 9.

Cursusniveau

B2/C1(CEFR)

Inhoud

Deze cursus geeft je de vaardigheden en oefening die je nodig hebt om goed te functioneren in een Engelstalige werkomgeving. Professional Skills in English geeft je meer gemoedsrust als je moet communiceren met buitenlandse collega's en bied je de vaardigheden die je nodig hebt om vol vertrouwen je rol in de Engelstalige zakelijke en academische wereld te vervullen. Deze cursus is de ideale aanvulling op de Advanced Speaking Skills-cursussen.

Bepaalde elementen van deze cursus hebben de vorm van door medecursisten geleide praktijksessies, zodat je de geleerde vaardigheden kunt oefenen en tegelijkertijd adviezen en tips krijgt over hoe je jouw prestaties verder kunt verbeteren.

Opzet

10 bijeenkomsten van 1,5 uur. Van cursisten wordt daarnaast verwacht dat zij per bijeenkomst twee uur besteden aan voorbereiding om zo het gewenste niveau te bereiken.

Data en tijden

De cursus Professional Skills in English wordt jaarlijks in maart en september gegeven.

Wil je deze cursus graag volgen, maar is hij volgeboekt of staat de gewenste startdatum er nog niet bij? Klik dan hier en wij laten het je weten als je je kunt inschrijven voor nieuwe data.

Cursusmateriaal

Business Vocabulary Builder by Paul Emmerson, Macmillan, Intermediate/Upper-intermediate version B1/B2. ISBN 978-0-230-71684-1.

Aanvullend materiaal wordt in digitale vorm verstrekt door de docent, dus toegang tot een computer is essentieel.

Bij deelname aan deze cursus ontvang je tijdig meer informatie over de aanschaf van het cursusmateriaal.

Certificaat

Je ontvangt een certificaat van Wageningen in'to Languages bij 80% aanwezigheid. 

Kosten

WUR-medewerkers: € 555 (Exclusief cursusmateriaal)
Regulier tarief: € 650 (Exclusief cursusmateriaal)