Nederlands leren

Wij verzorgen een uitgebreid aanbod cursussen Nederlands op diverse niveaus. Je leert geheel volgens jouw eigen wensen het Nederlands dat past binnen jouw beroeps- of studiepraktijk. Wij werken altijd met ervaren en hoogopgeleide docenten en maken gebruik van moderne faciliteiten. Op dit moment kun je onze cursussen alleen online volgen. Mocht de situatie het weer toelaten dan geven we ook weer trainingen op de campus van Wageningen University & Research, maar zijn incompanytrainingen ook mogelijk.

Nederlands voor studenten

Nederlands voor medewerkers en externen

Pilot Social Dutch

De WUR heeft op inititiatief van de Studentenraad voor 2019 het plan opgevat om in de vorm van een pilot de cursussen Social Dutch 1 en 2 gratis* aan te bieden. Ook worden de hogere niveaus (Social Dutch 3 en 4) aangeboden, tegen een eigen bijdrage van 90 euro.

De pilot van 2019 is met een jaar verlengd, en loopt nu tot eind 2020. Niet-studenten mogen niet deelnemen aan de niveaus 1 en 2. Voor niveau 3 en 4 worden geïnteresseerden op een gelegenheidslijst geplaatst. Wanneer een week voor aanvang van de cursus blijkt dat er lege plekken zijn in de cursus, krijgen deze mensen de mogelijkheden deel te nemen.

* Bekijk voor meer informatie onze Algemene Voorwaarden

Overige cursussen

In samenwerking met Radboud in'to Languages bieden wij ook cursussen Nederlands aan op andere niveaus. Voor een overzicht van al onze cursussen Nederlands kun je terecht bij Radboud in'to Languages.

Klik hier om te zien hoe een groepscursus werkt!