Product of dienst

Basic Dutch 1 (online cursus)

Ben jij een promovendus of internationale werknemer bij Wageningen University & Research? Ben je een expat? Lijkt het je leuk om Nederlands te leren om een gesprek te kunnen voeren met je collega's, leidinggevende, vrienden of buren? En wat dacht je van het lezen van labels in de supermarkt, vragen waar je iets kunt vinden of een gesprek met je buren? Wil je daarnaast ook iets leren over wat nu precies typisch Nederlands is, zowel binnen als buiten de muren van de universiteit? Heb je nog geen kennis van het Nederlands? In dat geval is onze cursus Basic Dutch 1 perfect voor je.

Deze cursus wordt volledig online gegeven met behulp van de Virtual Classroom in Brightspace.

Doelgroep

De cursus is bedoeld voor alle internationale werknemers en promovendi van Wageningen University & Research. Externe deelnemers zijn ook welkom.

Cursusniveau

Basic Dutch 1: van A0 tot A1- (CEFR)

Inhoud

Je hebt geen kennis van het Nederlands nodig. Tijdens de cursus komen onder andere de volgende onderwerpen en situaties aan bod: jezelf voorstellen, persoonlijke informatie uitwisselen, hoe spreek ik iemand aan, formeel en informeel taalgebruik, openbaar vervoer, bestellen en betalen in winkels, afspraken maken en voorbeelden van typisch Nederlandse cultuur.

• Aantal lessen: 14 (1 les per week)
  • Zelfstudie 1 tot 1,5 uur per week.
  • Voertaal tijdens de les: Nederlands
  • Aantal deelnemers: minimaal 8 en maximaal 15

Data & tijden

Startdatum Einddatum Dag Tijd
2 maart 15 juni Dinsdag 16.00-17.30

Locatie

Cursusmaterialen

Start.nl deel 1 (2e druk 2017) ISBN: 9789046905661

Bij deelname aan deze cursus ontvang je tijdig meer informatie over de aanschaf van het cursusmateriaal.

Certificaat

Na het afronden van de cursus ontvang je een certificaat van Wageningen in’to Languages, mits je minimaal 80% van de lessen aanwezig bent geweest.
Wil je verder werken aan je taalvaardigheid? Je kunt doorstromen naar het volgende niveau. Twijfel je of je het juiste niveau hebt om door te stromen naar Basic Dutch 2? Doe dan hier de niveauchecker.

• Je kunt bij ons alleen betalen met pin of creditcard.