Online mastercursussen - Food Technology

Online mastercursussen - Food Technology

Ben jij een professional in de voedingsmiddelenindustrie en heb je een Bachelor in Levensmiddelentechnologie of een gelijke achtergrond? Deze online cursussen helpen bij het versterken van jouw expertise en kennis. Je volgt de cursussen parttime, waardoor het goed te combineren is met jouw huidige werk.

De online cursussen richten zich op het optimaliseren van voedingsmiddelen en voedselproductie. Je kunt meerdere cursussen combineren en deze afronden met een eindopdracht. Tijdens deze eindopdracht ben je bezig met een relevant onderwerp, onder supervisie van een WUR expert!

Online studeren

De online cursussen bestaan uit kennisclips (video), tekstuele uitleg, animaties, case studies en opdrachten. Tijdens de eindopdracht zal je worden gecoacht door een Wageningse expert.

Niveau

Voor alle online cursussen wordt een afgeronde Bachelor Food Science of een gelijke achtergrond verwacht.

Waarom een online mastercursus volgen?

  • Je combineert studie en werk
  • Je studeert in je eigen tijd en vanuit huis
  • Je hebt contact met anderen in het veld
  • Je kennis is weer helemaal up-to-date
  • Je verbindt je met het WUR netwerk

Maak je keuze uit de volgende online courses

Sustainable Food and Bioprocessing

Enzymology for Food and Biorefinery

Advanced Biochemical Analysis of Foods

Predicting Food Quality

Advanced Food Microbiology

Food Toxicology

Advanced Molecular Gastronomy

Food Structuring

Advanced Food Physics

Food Ingredient Functionality

Product and Process Design