Testpagina Winnie

CONTENT OVERVIEWS

Social media element:

Social media element zonder tekst:

Social media element in kolom:

Link list testen op 1 regel

Alt 1: verspringingen

paard

Paard

paard

Rund

paard

Pluimvee en (sier)vogels

paard

Hond en kat

paard

Vis en schelpdier

paard

Wilde dieren

paard

Varken

paard

Voer

paard

Schaap, geit en kameelachtige

paard

Overige dieren

paard

Mens (humaan)

Bekijk onze testen per diersoort

Content overview - Masonry Alpha (6 elementen)


Content overview - Masonry Alpha (5/8 elementen)


Content overview - Masonry Delta (3/6/9 items)

Content overview - Masonry gamma (5/8 items)

- Timeline - alleen gebruiken in hele breedte

 • 30 januari 2018 Een nieuw type vogelgriep, H5N6, in Nederland in 2017-2018 In december 2017 werd een eendenbedrijf in Biddinghuizen getroffen door hoog pathogene vogelgriep. Op het bedrijf werden ziekteverschijnselen en veel sterfte gezien. Enkele dagen later werden verschillende dode zwanen en een kuifeend gevonden rond het Veluwemeer. Vervolgens werden in december 2017 en januari 2018 ook twee hobbybedrijven besmet met het virus. Wageningen Bioveterinary Research onderzocht de monsters van het bedrijf, de hobbyhouders en de wilde vogels, en stelde vast dat het om een nieuw subtype virus gaat, H5N6.
  Een nieuw type vogelgriep, H5N6 in Nederland in 2017
  Lees meer
 • 10 november 2017 Vogelgriep in 2016 veroorzaakt door wilde trekvogels In november 2016 werd Nederland getroffen door het H5N8 vogelgriepvirus. Er werden veel dode wilde vogels gevonden, en verschillende pluimveebedrijven raakten besmet. Uit onderzoek van Wageningen Bioveterinary Research blijkt nu dat wilde trekvogels uit Rusland de vogelgriep in 2016 naar Nederland brachten.
  Vogelgriep in 2016 veroorzaakt door wilde trekvogels
  Lees meer
 • 13 oktober 2017 Vogelgriep in Sint Philipsland In kippen afkomstig van een pluimveebedrijf uit Sint Philipsland (gemeente Tholen, provincie Zeeland) met circa 42.000 legkippen en buitenuitloop heeft Wageningen Bioveterinary Research op 12 oktober vogelgriep (aviaire influenza, AI) aangetoond. Het betreft de laagpathogene, milde, variant H5N2 vogelgriep.
  Vogelgriep in Sint Philipsland
  Lees meer
 • 15 december 2016 Vogelgriep H5N5 vastgesteld in kuifeend In een dode kuifeend, gevonden in Werkendam, is door Wageningen Bioveterinary Research (WBVR) het hoogpathogene (zeer besmettelijke) H5N5 vogelvirus vastgesteld. In de inzending van 4 kuifeenden werd bij 1 dier het H5N5 virus aangetroffen, 1 dier was besmet met zowel H5N5 als H5N8 en twee dieren waren besmet met H5N8.
  Vogelgriep H5N5 vastgesteld in kuifeend
  Lees meer

Kunnen we een Poll inzetten? Jaaaaaaahhh

Wat doen deze sticky banners?