WUR Connect

WUR Connect is hét Wageningse online alumniplatform to STAY CONNECTED voor alle alumni, studenten en werknemers van Wageningen University & Research. Sluit je aan bij je landengroep, vind de perfecte stage of bied een afstudeerproject aan. Deel je foto's en verhalen en creëer nieuwe verhalen met je oude klasgenoten of je nieuwe baas.

Kom weer in CONTACT, vind oude studiegenoten terug, ontdek waar ze zich mee bezighouden en blijf in contact

Geef iets terug, HELP mede-Wageningers aan de juiste contacten, een mooie stageplaats, vakkennis, een mentorschap of een nieuwe baan

Breid je NETWERK uit, je netwerk is groter dan je denkt. Vind Wageningers op allerlei posities in de (inter)nationale wereld van het Wagenings domein

Ontdek CARRIEREKANSEN, ontdek jouw eigen carrièremogelijkheden. Werk mee aan nieuwe projecten, vind de leukste banen in de sector

Op zoek naar informatie? Klik hier voor Vraag & Antwoord of bekijk de introductievideo onderaan deze pagina.

WUR Connect photo challenge

Wil je je studiegenoten, de huidige WUR studenten en de medewerkers van WUR beter leren kennen? En tegelijkertijd kans maken op een nieuwe WUR sweater? Doe dan snel mee met de WUR Connect photo challenges! Meer informatie is hieronder te vinden.

WUR Connect photo challenges

Om onze WUR Connect leden meer met elkaar te verbinden, introduceren we graag de WUR Connect photo challenges!

Elke twee weken kunnen alumni, studenten en medewerkers van WUR meedoen aan een nieuwe challenge. Alle deelnemers ontvangen eenmalig een speciale WUR gadget en per challenge wordt er een winnaar gekozen die een WUR sweater ontvangt. Je mag met meerdere challenges meedoen.

De derde challenge loopt van 15 mei tot en met 3 juni. De winnaar van de sweater wordt op 5 juni gekozen. De tweede challenge is als volgt:

"Show us how your daily life has changed!"

Hoe doe je mee?

  • Neem een foto van iets dat laat zien hoe jouw leven de afgelopen weken is verandert: huisdieren die je gezelschap houden in plaats van collega's, een nieuwe werkplek, een fijne ochtendroutine...
  • Plaats de foto op de feed van WUR Connect. Dit kan door bovenin het scherm op "Een update of foto delen..." te klikken. Je kan daar meteen jouw foto uploaden en een bericht typen.
  • Vul het formulier voor adreswijzigingen in. Op deze manier hebben wij je adres om de gadget, en misschien wel de trui, naar je op te sturen.
  • Roep je vrienden, familie en collega's op om ook mee te doen!
  • Houd WUR Connect in de gaten voor de vierde challenge. Meer informatie hierover volgt nadat de derde ronde is afgelopen.
  • Door deel te nemen gaat u ermee akkoord dat deze foto's door Wageningen University & Research worden gebruikt voor niet-commerciële communicatiedoeleinden.

Doe je ook mee? We zijn heel benieuwd naar alle foto's!

Introvideo WUR Connect

- Helaas, uw cookie-instellingen zijn zodanig dat de Video niet getoond kan worden - pas uw permissie voor cookies aan