Course

Voedselverspilling en oogstverliezen

Uit schattingen blijkt dat een derde van het wereldwijd geproduceerde voedsel verloren gaat of wordt verspild en nooit wordt geconsumeerd. Deze cursus verbetert uw inzichten en versterkt uw vaardigheden om voedselverlies te verminderen. Tijdens de cursus zullen we de voedselketen kritisch analyseren en duurzame alternatieven ontwikkelen met speciale aandacht voor oogst, opslag, bederf, technologieën en reststromen. De rol en verantwoordelijkheden van de verschillende belanghebbende partijen zullen aan bod komen, inclusief beleidsadviezen en rol private sector. Tijdens deze interactieve training, met inhoudelijke presentaties, discussies, groepswerk en excursies, krijgt u inzicht in alle aspecten van het voedselsysteem: van productie tot consumptie en het grotere omringende systeem.

Organised by Wageningen Centre for Development Innovation
Date

Mon 4 October 2021 until Thu 14 October 2021

Duration Full-time, 40 uur per week (2 weken)
Venue Online sessies
Scholarship available Yes

Dit is een Engelstalige cursus. Voor meer informatie: