Testimonials klanten van WUR Het prettige aan de samenwerking is, dat Wageningen Food & Biobased Research direct volgens de normen werkt die in de sector gehanteerd worden, en dat het onderzoek op een wetenschappelijke manier wordt uitgevoerd: gedegen en verifieerbaar. Olaf Fennis, afvalverwerkingsbedrijf Attero De kruisbestuiving maakt onze samenwerking tot een succes Michel Ebskamp, R&D Manager bij Naktuinbouw Met deze kaarten in de hand kunnen we voor elk bosperceel vaststellen welke boomsoorten op deze specifieke plek het beste groeien en welke SNL-beheertypen er passend zijn Beheerder Landgoed Twickel Bij Wageningen Food & Biobased Research weten ze als geen ander hoe je samen tot een actieplan komt. Bob Hutten, van Hutten Catering We dagen elkaar uit. Dat is het mooie van dit partnerschap. Sjoerd Mentink van Philips Lighting Together we help move greenhouse horticulture forward Bas Lagerwerf of Berg Hortimotive We werken samen met een stabiele groep onderzoekers die goed weten waar onze behoeften liggen. Zij maken gebruik van uitgebreide kennis over zetmeel en andere biomaterialen. Mark Geerts, PaperFoam We hebben flinke energiebesparingen gerealiseerd en bieden onze klanten nu nog meer service Henrik Lindhardt Het is goed dat we nu weten hoe het zit. Transparantie en korte ketens gaan hand in hand. Drees Peter van den Bosch, directeur Willem&Drees Wageningse experts kunnen goed schakelen tussen wetenschap en praktijk. Dat heeft ons enorm geholpen in het proces. We blijven voedselverspilling in ons bedrijf periodiek meten. Volgend jaar willen we het net zo goed doen, liefst nog een stukje beter. Corine Kroft, Royal A-ware Als je innovatie belangrijk vindt, dan moet je bij de Club willen horen Koen Brabander Een bezoek aan Wageningen University laat leerlingen van het vwo kennismaken met wetenschappelijkonderzoek. Ook de sfeer in een universiteitsgebouw draagt daaraan bij Pieter Pikaar, docent Scheikunde op het Marnix College in Ede Twitter Whatsapp Linkedin Email