Conference

Online festival Formatief Evalueren

Tijdens het online Formatief Evalueren festival delen we kennis, inzichten, praktijken, concrete voorbeelden en instrumenten die we vanuit twee onderzoekstrajecten op meer dan 40 scholen ophalen. De webinars en online workshops worden verzorgd door onderzoekers in samenwerking met leraren die formatief evalueren vormgeven in hun school, en SLO. Shirley Clarke opent het festival, zij is expert op het gebied van formative assessment en werkt samen met John Hattie, bekend van het boek ‘visible learning’. Vanuit ELS zijn Judith Gulikers en Marijke Veugen mede organisatoren van deze conferentie. Zij verzorgen ook workshops vanuit het leernetwerk Formatief Evalueren.

Organised by Hogeschool Utrecht, SLO, Universiteit Maastricht, Universiteit Twente en Wageningen University
Date

Wed 4 November 2020 until Thu 5 November 2020

Venue Online
Price description € 20,- per dag

Is formatief evalueren voor jou al dagelijkse lespraktijk? Of ben je juist benieuwd hoe formatief evalueren er concreet uitziet in de klas? Of bij online/blended onderwijs? Vraag je je af welke rol de leerling daarbij kan spelen? Of juist hoe je formatief evalueren kunt verduurzamen in de school? En kijk jij ook graag over de schutting in het primair, voortgezet of middelbaar beroepsonderwijs? Neem dan deel aan dit Formatief Evalueren festival!

Doelgroep

Leraren po, vo én mbo, en team-/schoolleiders. Ook andere belangstellenden voor dit onderwerp zijn uiteraard van harte uitgenodigd.

Activiteiten

Verschillende interactieve workshops over: de basis van FE, de cyclus van formatief evalueren, het ontwikkelen van een neus voor kwaliteit, duurzaam implementeren van FE, FE in online onderwijs, wat wil je zien aan leerlinggedrag in FE? En hoe kun je rubrics inzetten of dit FE leerlinggedrag impuls te geven? Tevens zijn er dit jaar, naast workshops over het VO, ook workshops gericht op het PO en MBO!

Keynote

Tarieven

Aanmelden

Aanmelden kan voor één of twee dagen, via onderstaande button.

Let op: bij inschrijving moet je meteen betalen (Ideal betaling). Pas na de betaling is je inschrijving definitief. Je ontvangt een betalingswijs als bijlage bij de bevestigingsmail.