Internship

Stage bij Goedgeschud

Goed geschud zoekt een stagiair die niet bang is voor opschudding. Ben jij bezig met je master en op zoek naar meer uitdaging dan je studieboeken? Ben jij bovengemiddeld maatschappelijk betrokken en wil je impact hebben én leren van ervaren adviseurs? Dan ben jij op zoek naar ons!

Goed geschud is een organisatieadviesbureau, gespecialiseerd in taaie en strategische vraagstukken in het maatschappelijk domein. We zijn denkers én doeners die zorgen voor beweging. Dat is meer dan een opdracht uitvoeren, dat is blijvend inspiratie achterlaten. Wij maken organisaties sterker en beter. Dit doen we met humor en relativering, maar ook met een flinke portie eerlijkheid. Kun je daar tegen? Na jarenlange leidinggevende en advieservaring bij toonaangevende organisaties zoals Berenschot,  ING en ROC van Amsterdam en Flevoland zijn we in 2019 Goed geschud begonnen. We zijn het afgelopen jaar hard gegroeid en op jacht naar nog meer impact op zoek naar versterkingen!

Over jou

Jij zet vaak die stap die anderen niet zagen aankomen. Je bent gemotiveerd en durft van gebaande paden af te wijken. Je bent communicatief vaardig, nieuwsgierig en op zoek naar nieuwe ervaringen. Je staat gedurende je stageperiode ingeschreven bij een universitaire onderwijsinstelling, je bent op zoek naar een stage van minimaal vier maanden en kan per 4 januari 2021 beginnen.

Wat bieden wij

Je maakt kennis met het adviesvak en werkt mee aan concrete opdrachten. Je wordt in je ontwikkeling ondersteund door een ervaren adviseur. We bieden een marktconforme stagevergoeding, een dagje blokarten, indien nodig een ov-kaart én de kans om mee te bouwen aan een groeiende startup met ambitie!