Internship

Stage bij Sweco

Sweco heeft regelmatig mogelijkheden voor stages. Ben jij geïnteresseerd? Neem dan contact op over de mogelijkheden.

Wil jij het verschil maken? Dan ben je bij Sweco aan het juiste adres. Samen met onze klanten ontwerpen we de gemeenschappen, (natuur)gebieden en steden van de toekomst. We geven je de kans om te werken aan de meest uitdagende projecten. Je in staat stellen om je professioneel te ontwikkelen en nauw samen te werken met onze klanten is de sleutel tot het aanhoudende succes van Sweco.

We laten ons leiden door de verschillen in onze organisatie. Als mens, als deskundige. Dit doen we met en voor elkaar. Wij staan voor vooruitgang en zijn altijd in beweging. Sweco is een optelsom van creatieve breinen, adviseurs die bruggen bouwen tussen morgen en vandaag en waaghalzen die verder durven gaan. We dagen de status-quo uit en belonen moed en actie. Je werkt bij Sweco met hoofd en lef.

Projecten waar we aan werken zijn ontzettend divers. Hierbij kan je onder andere denken aan projecten met betrekking tot stedelijke ontwikkeling, (water)infrastructuur en duurzame energie. Nieuwsgierig wat we nog meer doen? Neem dan vooral een kijkje op onze site www.sweco.nl.

Sweco heeft regelmatig mogelijkheden voor stages. Ben jij geïnteresseerd? Neem dan contact op over de mogelijkheden met Lindsay van Heugten (Campus Recruiter), lindsay.vanheugten@sweco.nl, 0623915317.