Internship

Stage Creative Content bij 'Food Hub'

'Food Hub' is op zoek naar een nieuw teamlid dat met ons de wereld van voedsel en landbouw gaat veranderen!

Over Food Hub

Food Hub maakt opleidingen, geeft trainingen, realiseert transitietrajecten en creƫert vernieuwende vormen van voedselonderwijs. We faciliteren professionals en ondernemers in de voedselketen met de kennis, competenties en het netwerk om de broodnodige transitie naar een toekomstbestendig voedselsysteem te maken.

Food Hub is een bloeiend bedrijf met een divers netwerk van makers, experts en trainers om zich heen. In onze bedrijfscultuur wordt iedereen gezien voor wie die is, hechten we groot belang aan diversiteit, staan we voor creatief ondernemerschap en geloven we dat samenwerking door de hele keten van cruciaal belang is voor de toekomst van voedsel.

Over de functie

We zijn op zoek naar iemand die goed verhalen kan vertellen - in woord en beeld en via alle mogelijke kanalen. In het internship ga je meebouwen aan het merk Food Hub, ons (online) onderwijs en projecten zoals De Nieuwe Boerenfamilie, Low Food en Flevo Campus. Je gaat zowel zelfstandig als in teamverband aan de slag met het maken van content. Je beheert de contentplanning en kunt al je creativiteit kwijt in het bedenken van nieuwe invalshoeken, het interviewen van deelnemers en interessante sprekers in de wereld van voedsel en interactie met onze volgers. Tijdens -online en offline- events ben jij onze razende reporter die de beste tweets en instastories de wereld in slingert. Daarnaast draai je je hand niet om voor de uiteenlopende werkzaamheden die horen bij een jong en (hard!) groeiend bedrijf.

Als Creative Content intern krijg je - soms letterlijk - een kijkje in de keuken bij de vele verschillende projecten van Food Hub. Jij bent onze handen en voeten om te laten zien wat er allemaal gebeurt in de veranderende wereld van voedsel. We willen samen met jou ons ons bereik laten groeien en experimenteren met nieuwe vormen van content kanalen (hallo, TikTok of YouTube!).