YUFA - Lunch Lecture: Studieschuld - 11 januari 2022

Het eind van de maand is in zicht en je saldo laat te wensen over, gelukkig is het bijna de 24e en komt DUO je snel uit de brand helpen! Herkenbaar?
Kom op 11 januari naar ons event!

Het eind van de maand is in zicht en je saldo laat te wensen over, gelukkig is het bijna de 24e en komt DUO je snel uit de brand helpen! Herkenbaar?

Met de invoering van het nieuwe leenstelsel zijn studenten meer gaan lenen, maar wat zijn nu eigenlijk de gevolgen van deze studieschuld na je afstuderen?

Op 11 januari om 12.00 uur (tot 13.45 uur) organiseert YUFA een lunch lecture over studieschulden, met verschillende sprekers van onder andere DUO (Arno van Dieteren) en de ING bank (Dave Verburg). Daarnaast komt er een verrassings-spreker die later bekend zal worden gemaakt. De sprekers zullen bijvoorbeeld antwoord geven op de volgende vragen:

  • Van studenten die lenen, wat is nu echt een gemiddelde studieschuld?
  • Hoe ga je wijs om met het aflossen van je studieschuld wanneer je bent afgestudeerd?
  • Wat is nu echt de invloed van een studieschuld op een toekomstige hypotheek?

De lecture zal hybride zijn, dus je kunt er zowel online als offline bij zijn (offline zijn er op basis van de maatregelen maar 75 plekken). Na het invullen van het formulier zal je tijdig voor de lecture een bevestigingsmail ontvangen.

Interesse? Schrijf je in door het onderstaande formulier in te vullen: