News

Landingspagina formatievecyclus.nl gelanceerd!

Published on
January 19, 2021

De landingspagina formatievecyclus.nl van Judith Gulikers (ELS) en Liesbeth Baartman (Hogeschool Utrecht) is gelanceerd.

Op allerlei onderwijs niveaus zijn projecten, docenten en scholen aan de slag met meer formatief evalueren. De formatieve cyclus (Gulikers & Baartman, 2017) wordt hierbij vaak gebruikt als onderlegger. Ook met het hbo, mbo, vo en po zijn al toolkits ontwikkeld. De nieuwe landingspagina is bedoeld om al deze initiatieven met elkaar te verbinden. Judith Gulikers en Liesbeth Baartman zijn ervan overtuigd dat scholen veel kunnen leren over de grenzen van hun eigen onderwijspraktijk. Op de landingspagina worden ook nieuwtjes, nieuwe tools, nieuwe projecten en inspiratievoorbeelden gedeeld. Tip: abonneer je op de blog, dan krijg je een mailtje als er nieuws is!

Bezoek de nieuwe website op formatievecyclus.nl.

Woon de Q&A sessie bij op 1 februari a.s.

Op 1 februari is de officiƫle lancering van de landingspagina. Ter ere daarvan verzorgen Liesbeth Baartman en Judith Gulikers een Q&A sessie van 16.00-17.00 uur. De sessie is voor iedereen bij te wonen via deze MS Teams meeting.