Gefeliciteerd met je afstuderen!

Gefeliciteerd! Na jaren hard werken is het dan zover: je bent afgestudeerd! We hopen dat je met veel plezier terugkijkt op je tijd in Wageningen en met trots lid bent van de grote internationale gemeenschap van WUR-alumni. Want je weet: eens een Wageninger, altijd een Wageninger!

Alumni op LinkedIn

Word lid van de Alumni LinkedIn groep van Wageningen University & Research (WUR). Zo blijf je makkelijk in contact en blijf je op de hoogte van nieuws, activiteiten en verhalen over (oud) studiegenoten. Het is de ideale omgeving om je professionele netwerk te vergroten en mijlpalen, relevante info en vacatures te delen.

Jonge alumni van WUR

We organiseren workshops, lezingen en bijeenkomsten speciaal voor jonge alumni van WUR. Zo blijf je na je afstuderen nog in contact met andere jonge alumni en de universiteit, terwijl je aan je loopbaan werkt. Je krijgt ook de laatste ontwikkelingen mee binnen Wagenings onderzoek.

Hulp bij je carrière

Ben je op zoek naar een baan of wil je graag eens in gesprek met een carrièrecoach? Ook na je afstuderen kun je terecht bij Student Career Services.

Internationale alumni netwerken

Ga je na je studie aan de slag in het buitenland? We hebben in veel verschillende landen WUR Alumni Networks, waar leuke activiteiten worden georganiseerd en kennis gedeeld.

De 4TU is hét Nederlandse samenwerkingsverband van de technische universiteiten. Samen organiseren zij onder de vlag van DEAN (Dutch Engineers Alumni Network) over de hele wereld activiteiten voor 4TU alumni.

Kijk ook eens bij het NL alumni netwerk; een wereldwijd netwerk van Nederlandse alumni over de hele wereld.

Studiekringen en netwerken

Binnen het Wageningse alumninetwerk opereren verschillende zelfstandige Studiekringen en Netwerken (S&N) van professionals uit de wetenschap en de praktijk. Elke studiekring en netwerk organiseert zich rondom een bepaald thema binnen het vakgebied van Wageningen University & Research. Ze organiseren lezingen, excursies en netwerkbijeenkomsten en behartigen de belangen van hun vakgebied.

Blijf een leven lang leren!

Je bent nooit uitgeleerd! WUR geeft veel mogelijkheden om na je studietijd door te blijven leren. Bekijk de Opleidingen en Cursussen voor Professionals.

Kijk ook eens bij de Universiteit van Nederland: hier geven inspirerende wetenschappers (ook van WUR) korte colleges over interessante en actuele onderwerpen in de vorm van video’s en podcasts.

Prijzen en fondsen

Heb jij net een super scriptie ingeleverd of ben je bezig met een veelbelovend onderzoek? Bijzondere prestaties verdienen het om beloond te worden! Daarom reikt University Fund Wageningen ieder jaar prijzen uit aan de mensen die zo’n bijzondere prestatie hebben geleverd.

Het University Fund Wageningen heeft verschillende fondsen waarmee studenten, (jonge) onderzoekers en medewerkers van Wageningen University & Research de kans krijgen om (internationale) ervaring op te doen en hun positie op de arbeidsmarkt versterken.

Magazine Wageningen World

Je krijgt als WUR alumnus eens per kwartaal een alumni nieuwsbrief toegestuurd en Wageningen World in je brievenbus. Dit magazine informeert je over de ontwikkelingen in het onderzoek van het Wageningse domein van gezonde voeding en leefomgeving.