Event

Seminar Personalised Nutrition and Health

Meer dan ooit is de voedingssector hot! Op het gebied van onderzoek, industrie, handel, foodservice en (e)retail is er sprake van grote en elkaar versterkende dynamiek. Relatief nieuwe ontwikkelingen zoals voeding en gezondheid op persoonlijke maat, oftewel personalised nutrition and health vragen je als professional in te spelen op veranderende marktkansen. De consument is veel bewus ter geworden en voedt zich graag met voeding die echt bijdraagt aan zijn of haar gezondheid. Tijdens het seminar krijg je een update over de huidige stand van zaken en de nieuwe mogelijkheden van onderzoek en business in personalised nutrition.

Organised by Wageningen Academy
Date

Thu 6 October 2022

Course Format On-site
Credits Certificate

Registratie deadline: 23 september 2022
Direct aanmelden of bekijk eerst de flyer.

Waarom dit seminar bijwonen?

Na het seminar beschik je over actuele, wetenschappelijke kennis op het gebied van Personalised Nutrition and Health. Hierbij wordt er met name ingegaan op huidige en verwachte markt toepassingen en hoe deze te relateren zijn aan je werkzaamheden. Na afloop ben je in staat de opgedane kennis te vertalen naar een toekomstgerichte visie.

Voor wie is dit seminar?

Dit seminar is ontwikkeld voor professionals (HBO/WO-niveau), die hun kennis over Personalised Nutrition and Health willen vergroten. Specifiek interessant voor managers (R&D, business development, product, brand, innovatie) consultants en (markt) onderzoekers, maar ook voor mensen uit de gezondheidszorg zoals voedingskundigen.

Programma en onderwerpen

De onderwerpen van het seminar worden door verschillende specialisten ingeleid, waarbij ruime gelegenheid zal zijn voor interactie en praktijk. De volgende vragen worden behandeld:

Onderwerp Spreker
Personalised Nutrition & Health, next level Ir. Nard Clabbers, Happ
Hoe evidence based zijn uitkomsten uit PNH onderzoek? Dr. Suzan Wopereis, TNO
Nutriprofiel: van wetenschap naar zorgtoepassingen Dr. Michiel Balvers, WUR en Anne Slotegraaf, Alliantie Voeding in de Zorg
High tech oplossingen in PNH Femke de Gooijer, PhD, WUR
E-health: technologie en voeding Dr. Juliet Haarman, Universiteit Twente
Gedragswetenschap in personalised food Dr. Monique Simons, WUR
Start up Green Habit Chantal Linders
Interactief onderdeel
Netwerkborrel

Je kunt door hier te klikken het volledige programma bekijken in flyer format.

Meer informatie & aanmelden

Direct aanmelden of bekijk eerst de flyer. Vragen? Neem contact op met de programmamanager Astrid Kuhlkamp-Kleissen.