Course

Beter in je vel - Leren omgaan met chronische klachten

* TRAINING IN DUTCH *
Dealing with chronic complaints.

Student Training & Support facilitates a new training for students who are dealing with long-term physical complaints as a chronic fatigue syndrome.

Speciaal voor studenten die kampen met langdurig fysieke klachten, zoals een chronische vermoeidheid of langdurige rsi, wordt de nieuwe training “Beter in je vel” aangeboden.

Organised by Student Training & Support
Duration Informatie over aanmelden, zie hieronder

* For now, this course is only Dutch spoken. *

In deze training leer je om te gaan met zowel de fysieke als de mentale kant van de klachten. De training wordt dan ook gegeven door een studentenpsycholoog en een Mensendieck therapeut. De psycholoog begeleidt in het vergroten van de mentale en emotionele ontspanning. De Mensendieck oefentherapeut toont met oefeningen aan hoe zowel gedachten, emoties als gedrag een effect kunnen hebben op de ontspanning van het lichaam.

De training bestaat uit 5 sessies van 90 minuten en een terugkomsessie.

Je kunt je aanmelden voor deze training door - via onderstaande link - het aanmeldformulier van de studentpsychologen in te vullen.
Uit de klachtenomschrijving komt dan vanzelf de optie voor de training 'Beter in je Vel' naar voren. Nadat je dit formulier daadwerkelijk ingediend hebt, neemt een van de psychologen contact met je op.