MOOC programma's

Wageningen University & Research biedt diverse online programma's aan voor de (aankomende) professional en voor iedereen die diepgaande wetenschappelijke maar ook toepasbare kennis wilt verwerven rondom een specifiek onderwerp. Elk programma is opgebouwd uit een aantal zorgvuldig geselecteerde MOOCs.

Professional Certificate Programma's

Professional Certificate Programmes zijn opgebouwd uit diverse MOOCs. Ze zijn specifiek ontworpen om je carrière naar een hoger plan te tillen en staan bekend om de 'in-demand skills' die je ontwikkelt. Wageningen University & Research biedt op dit moment het programma Food, Nutrition and Health en Nutrition and Disease aan.

  MicroMasters programma's

  Via edX biedt Wageningen University & Research je de online MicroMasters Biobased Sciences for Sustainability aan. Dit programma geeft jou de unieke kans om online een deel van een Master programma te volgen. Het is bovendien niet nodig om ingeschreven te staan bij de universiteit. De kennis die je op doet tijdens een MicroMasters programma is aanzienlijk en wordt zeer gewaardeerd én herkent in het werkveld en beroepenveld. Rond je deze Master succesvol af, dan ontvang je 24 ECTS en kun je deze inzetten voor de on-campus master. Kortom; Deze MicroMaster is zeer geschikt voor elke (aankomend) professional die zijn/haar kennis naar het volgende niveau wil tillen en werkzaam is in de biobased sector en/of dit ambieert.

  Naar de MicroMaster

  XSeries programma's

  XSeries bestaan uit een reeks van 3 samenhangende online open cursussen (MOOCs) rondom een actueel maatschappelijk onderwerp. Cursussen waarmee je je verdiept op het gebied van gezonde voeding en leefomgeving en met je kennis kunt inspelen op huidige relevante vraagstukken. Na succesvol afronden kun je kiezen voor een 'certificate of achievement' als bewijs van jouw kennis.

  Naar de XSeries