Impact van de donaties aan het Fonds Belmonte Arboretum

Natuurlijk kent u het mooiste plekje van Wageningen! Deze plek is het waard om in al z’n pracht en schoonheid optimaal in stand te houden. Uw hulp is daarvoor onmisbaar geweest! Uw donaties hebben bijgedragen de nieuwe toekomst van het Belmonte Arboretum. Hieronder vindt u twee projecten die met uw steun gerealiseerd zijn.

Pagodetent

Een donateursactie voor de aanschaf van een demontabele pagodetent heeft €2.750 opgeleverd. Met deze pagodetent kunnen bezoekers van het Koetshuis zowel binnen als buiten genieten van het Belmonte Arboretum in Wageningen. Uw feest kon al binnen worden georganiseerd door de bouw van de nieuwe zaal in het koetshuis, maar kan nu ook buiten worden voortgezet.

Verbouwing van het Koetshuis

Donaties voor het Fonds Belmonte Arboretum voor de verbouw van het Koetshuis heeft €32.000 opgeleverd. Met die verbouwing is lang gekoesterde wens van de Stichting Belmonte Arboretum in vervulling gegaan.
Dankzij de massale steun voor dit project van alumni en donateurs (totaal 700) in 2015 heeft het Belmonte nu een blijvende bron van inkomsten, die ten goede komt aan het beheer van het arboretum. De zaal in het vernieuwde Koetshuis is feestelijk heropend in aanwezigheid van een groot aantal donateurs.