Bestel het boek Light on Campus

Fotograaf António Valente, tevens ICT'er bij Wageningen University & Research, neemt u mee naar de mooiste plekken van de Wageningen Campus in zijn boek Light on Campus. António: "De Campus is prachtig en altijd in beweging. Ik raak er nooit op uitgekeken." Met zijn fotografie laat hij de grote diversiteit aan gebouwen, beelden en alledaagse taferelen op de campus zien, in alle seizoenen en op diverse momenten van de dag. Met de aankoop van dit boek steunt u tevens de studie van studenten uit ontwikkelingslanden. Alle opbrengsten van dit boek komen ten goede aan het Anne van den Ban Fonds.

Bestel het boek Light on Campus, verwonder u over de schoonheid van de Wageningen Campus en draag bij aan de ontwikkeling van studenten uit ontwikkelingslanden.

Voor 24,95 plus 5 euro verzendkosten krijgt u het boek thuisgestuurd.

LET OP: u moet bij het onderstaande formulier zelf het bedrag invullen. Bestellingen van Light on Campus zijn alléén geldig als het ingevulde bedrag 29,95 euro is. Een hoger bedrag mag uiteraard ook.

Light on Campus boek.PNG