‘Talenten als Tyrrel verdienen een kans’

Steun het Anne van den Ban Fonds en draag bij aan het opleiden van lokale deskundigen die later een leidende rol kunnen spelen in de ontwikkeling van hun eigen land. Als afgestudeerde van Wageningen University weet u als geen ander wat de waarde van een goede opleiding is voor de bijdrage die u kunt leveren aan de maatschappij. Studeren aan een universiteit is voor studenten uit ontwikkelingslanden zeker niet vanzelfsprekend.

Veel getalenteerde studenten zien door geldgebrek af van een MSc studie. Met uw steun geeft het Anne van den Ban Fonds hen wel deze kans.

Eén van de studenten die hebben gesteund is Tyrrel R. Chisenga uit Zimbabwe. Tyrrel is een Wageningse alumnus, afgestudeerd in 2013 in de Plant Sciences, specialisatie Plant Breeding and Genetic Resources.

Tyrrel: ‘Ik beschouw mezelf als een kind van het Anne van den Ban Fonds. Het fonds gaf mij niet alleen een studiebeurs, maar steunde mij ook tijdens mijn studietijd.’

Talenten als Tyrrel verdienen een kans. Een kans die een grote betekenis heeft voor mensen in hun land van oorsprong. Zij vormen straks de voorhoede van kennisinstellingen, NGO’s, overheid en bedrijfsleven. En dankzij hun studie in Wageningen zijn ze voor die taak goed toegerust.

Studenten zoals Tyrrel hebben uw steun hard nodig. Doe nu een gift en geef gemotiveerde en hardwerkende talenten als Tyrrel toegang tot excellent onderwijs.

Alvast heel hartelijk dank voor uw bijdrage!

Direct doneren via iDeal

Vaste donateur

Geef het fonds zekerheid en wordt vaste donateur. Vul het formulier in en stuur dit kosteloos op naar WUF-Anne van den Ban Fonds, Antwoordnummer 30, Bode 75, 6700 VB Wageningen.