Contact ACT-projecten

Heeft u naar aanleiding van de informatie op deze website nog vragen, dan kunnen wij (het Onderwijsloket) u verder helpen met het formuleren en indienen van ACT-projecten. Daarnaast kunnen wij aanvullende informatie geven over het proces en de inhoud van het vak. Indien nodig kunnen wij contact leggen tussen u en één van de ACT-coördinatoren.

Project aanmelden

Projecten kunnen het hele jaar worden ingediend. Jaarlijks zijn er 5 startmomenten voor de projecten, namelijk in september, november, januari, maart en mei.

 • Gebruik het formulier onderaan voor het aanleveren van uw projectomschrijving. Vul alle velden in zodat relevante informatie voor studenten beschikbaar is. Indien nodig nemen wij contact met u op om de beschrijving te verbeteren, aantrekkelijker te maken of te verhelderen.
 • De beschrijvingen dienen de aandacht van studenten te trekken en hen te informeren over de te verwachten output.
 • De contouren van de taken van de studenten dienen duidelijk te zijn. Het is in dit stadium echter niet nodig om een heel gedetailleerde beschrijving van taken te geven. Het studententeam zal zijn eigen benadering moeten kiezen; enige vrijheid daarin is wenselijk. Uiteraard zal nadere uitwerking in overleg met de opdrachtgever plaatsvinden.
 • Ook is het goed wanneer de opdrachtgever aangeeft welke expertise verwacht wordt om het project goed uit te kunnen voeren.
 • Ongeveer een derde van onze studenten spreekt geen Nederlands, maar alle studenten beheersen de Engelse taal. Alleen als projectuitvoering en rapportage per s√© in het Nederlands moeten, kunt u het formulier in het Nederlands invullen, anders alstublieft in het Engels. Daarbij is het mogelijk om aan te geven dat minstens een deel van de studenten de Nederlandse of een specifieke taal dient te beheersen, bijvoorbeeld omdat een groot deel van de informatie in het Nederlands is of om gesprekken te voeren met mensen die geen Engels spreken.

  Neem contact op met het Onderwijsloket en stel uw vraag via het contactformulier of lever gelijk uw project aan via het project-aanmeld-formulier.

  Ben je student en heb je vragen over je ACT-aanmelding? Neem contact op met de academische coördinatoren voor het vak ACT:
  Dr. Peter de Jong, Dr. Valentina Tassone, Dr. Stefan Wahlen
  Via coordination.act.@wur.nl