Pers

Persvoorlichter Yvonne Fernhout van Wageningen Economic Research is het eerste aanspreekpunt voor journalisten. De persvoorlichter coördineert de afhandeling van inkomende mediavragen en verzorgt alle uitgaande berichten naar de media. Het gaat daarbij om wetenschaps- en beleidsvoorlichting en woordvoering. Daarnaast adviseert de persvoorlichter wetenschappers en bestuurders in hun contact met de media.

Over Wageningen Economic Research

Wageningen Economic Research is een internationaal toonaangevend, sociaal-economisch onderzoeksinstituut. De unieke data, modellen en kennis van Wageningen Economic Research I ondersteunen opdrachtgevers bij beleid en besluitvorming en dragen uiteindelijk bij aan een duurzamere wereld.

Wageningen Economic Research vormt samen met het Departement Maatschappijwetenschappen van Wageningen University en het Centre for Development Innovation de Social Sciences Group van Wageningen UR. Meer over de organisatiestructuur van Wageningen Economic Research

Historie Wageningen Economic Research

Wageningen Economic Research, voorheen LEI is ruim zeventig jaar geleden opgericht als stichting Landbouw-Economisch Instituut (L.E.I.), op initiatief van enkele landbouworganisaties en met steun van de overheid.

Meer over de geschiedenis van het Wageningen Economic Research

Persberichten

Overzicht persberichten & opinie Wageningen Economic Research

Bent u journalist en wilt u graag persberichten ontvangen? Stuur een mail aan yvonne.fernhout@wur.nl.

Social media

Volg Wageningen Economic Research op social media voor de meest recente updates:

Download logo Wageningen University and Research

Logo Wageningen University and Research