Producten

Wageningen Economic Research draagt wereldwijd met toegepast wetenschappelijk onderzoek en vernieuwende inzichten bij aan duurzame economische groei en aan de kwaliteit van leven in het domein van gezonde voeding, leefomgeving en leefstijl. Door de combinatie van unieke data, modellen en kennis ondersteunt Wageningen Economic Research overheden en bedrijven in het maken van de juiste beslissingen.

Verkennenhome.jpg

Verkennen

Wij verkennen voor bedrijfsleven en overheden wereldwijd de nieuwste trends in voeding en leefomgeving. Op basis van onze expertise en data, voor nieuwe inzichten en kansen. 

verklarenhome.jpg

Verklaren

Wij verklaren wat er kan gebeuren, wat er gebeurt en wat er gebeurd is. Wij meten en monitoren effecten op bedrijfs-, sector en macroniveau. Met duidelijke indicatoren en inzicht in het hoe en waarom.

Verdienen_home.jpg

Verdienen

Verdienen door waarde te creëren. Voor bedrijven, overheden, milieu, consument en maatschappij. Door te werken aan nieuwe bedrijfsmodellen, maatschappelijke acceptatie en duurzaam beleid.

Verbeterenhome.jpg

Verbeteren

Wij bieden bedrijfsleven en overheden concrete verbeterpunten voor beleid en strategieën met impact. Zo kunnen onze opdrachtgevers efficiënter, effectiever en duurzamer werken.