handboek varkenshouderij

Product of dienst

Handboek Varkenshouderij

Handboek Varkenshouderij is een onmisbaar naslagwerk voor iedereen die werkzaam is in de varkensketen. Het bevat alles wat u moet weten over onder meer de economische en fiscale aspecten, huisvesting (inclusief procedures bij nieuw- en verbouw), milieuvoorschriften, voedingsnormen en ­grondstoffen, diergezondheid, fokkerij, arbeid en productkwaliteit.

Nieuw handboek

In juni 2015 is een nieuwe uitgave van het Handboek Varkenshouderij verschenen. Er is naast een hard copy, voor het eerst ook een digitale versie verschenen (in vorm van abonnement). In april 2016 is de digitale versie weer geactualiseerd. Het handboek is te bestellen via deze website.

De papieren versie kost € 52,50 exclusief btw en verzendkosten. Het voordeel van een digitaal abonnement is dat deze in tegenstelling tot de papieren versie jaarlijks wordt geactualiseerd. Dit digitale abonnement kost tot en met 2018 € 89 exclusief btw. Het boek én het digitaal abonnement kosten samen € 119 exclusief BTW en verzendkosten.

Korting voor varkenshouders

Bent u varkenshouder? Dan krijgt u € 10 korting op het boek en het digitale abonnement. Bestelt u beide, dan bedraagt de korting € 20.