Neem contact met ons op

De business unit Glastuinbouw heeft vestigingen in Bleiswijk en Wageningen.

In het gebouw in Bleiswijk zijn ongeveer 65 medewerkers gehuisvest. De ruim 40 medewerkers van de vestiging in Wageningen werken op de tweede verdieping van het Radix gebouw op Wageningen Campus.

Postadres vestiging Bleiswijk

Business unit Glastuinbouw
Postbus 20
2665 ZG Bleiswijk

e glastuinbouw@wur.nl | t 0317 - 485606

Bezoekadres Bleiswijk

Het kassencomplex in Bleiswijk bestaat uit 7500 netto m2 glas verdeeld over negentig afdelingen die voor onderzoeksdoeleinden kunnen worden ingezet.

Het kantoorgebouw in Bleiswijk heeft op de begane grond een aantal (koppelbare) vergaderruimtes, de bibliotheek, enkele grote kantoren en een ruimte voor het smaakonderzoek. De verdieping is volledig ingericht met kantoorwerkplekken en een aantal spreekkamers. In totaal zijn in het gebouw in Bleiswijk ongeveer 65 medewerkers gehuisvest.

Postadres vestiging Wageningen

Business unit Glastuinbouw
Postbus 644
6700 AP Wageningen

e glastuinbouw@wur.nl | t 0317 - 486001 | f 0317 - 418094

Bezoekadres Wageningen

De ruim 40 medewerkers van de vestiging in Wageningen werken op de tweede verdieping van het Radix gebouw op Wageningen Campus.

Factuuradres

Wageningen Plant Research
t.a.v. crediteurenadministratie
Postbus 16
6700 AA Wageningen
Nederland


e glastuinbouw@wur.nl | t 0317 - 485606 | f 010 - 5225193

Routebeschrijving Bleiswijk

Violierenweg 1, Bleiswijk, telefoon: 0317-485606

Vanuit Den Haag
> Neem op de A12 de afslag Bleiswijk (N209). Boven bij de stoplichten gaat u rechts (blijf op de rechter rijstrook). Volg de N209 richting Bleiswijk en sla bij de eerste stoplichten (na ca. 200 meter) rechts af richting bedrijventerrein Hoefweg Zuid over de Laan van Mathenesse.
> Neem de eerste weg links (Violierenweg), de hoofdingang van het terrein van Wageningen UR Glastuinbouw is de eerste ingang aan uw rechterkant.

Vanuit Utrecht
> Neem op de A12 de afslag Bleiswijk (N209). Boven bij de stoplichten gaat u links (blijf op de rechter rijstrook). Volg de N209 richting Bleiswijk en sla bij de tweede stoplichten (na ca. 300 meter) rechts af richting bedrijventerrein Hoefweg Zuid over de Laan van Mathenesse.
> Neem de eerste weg links (Violierenweg), de hoofdingang van het terrein van Wageningen UR Glastuinbouw is de eerste ingang aan uw rechterkant.

Vanuit Amsterdam
> Volg de A4 tot knooppunt ‘Prins Clausplein’, neem hier de A12 richting Utrecht. Vanaf hier: zoals
vanuit Den Haag.

Vanuit Delft/Westland
> via A4 Volg de A4 en vervolgens richting Utrecht. Vanaf het knooppunt ‘Prins Clausplein’, waar u de A12 op gaat. Vanaf hier: zoals vanuit Den Haag.

Vanuit Rotterdam (Zuid Nederland)
> Neem vanaf Rotterdam de A13 richting Den Haag. Neem afslag 11: Zestienhoven en volg de N209 richting Berkel en Rodenrijs. Blijf de N209 volgen richting Bleiswijk. Eenmaal Bleiswijk gepasseerd volgt u de N209 richting A12. U passeert het veilingterrein Flora Holland/ Greenery aan uw rechterhand en gaat bij de volgende verkeerslichten linksaf (richting bedrijventerrein Hoefweg Zuid) de Laan van Mathenesse op.
> Neem de eerste weg links (Violierenweg), de hoofdingang van het terrein van Wageningen UR Glastuinbouw is de eerste ingang aan uw rechterkant.

Alternatieve route vanaf Rotterdam (Zuid Nederland)
> Volg de A13 naar Den Haag, volg richting Amsterdam / Utrecht (A4) en volg op ‘Prins Clausplein’ richting Utrecht (A12). Volg daarna de route zoals hierboven beschreven vanuit Den Haag.

Plan uw route naar Wageningen UR Glastuinbouw Bleiswijk met Google Maps

Routebeschrijving Wageningen

Download de plattegrond met de gebouwen in Wageningen (Wageningen UR Glastuinbouw is gevestigd in gebouw nr. 107, "Radix")

Vanuit Utrecht of Arnhem:
> Neem op de A12 de afslag ‘Ede, Bennekom, Wageningen’. Volg de ANWB-borden richting Wageningen en binnen de bebouwde kom de Wageningen UR borden, richting gebouw nr. 107.

Vanuit Nijmegen:
> Neem op de A50 de afslag ‘Renkum, Oosterbeek, Wageningen. Volg de ANWB-borden richting Wageningen en binnen de bebouwde kom de Wageningen UR borden, richting gebouw nr. 107.

Vanuit Tiel:
> Neem op de A15 de afslag ‘Rhenen’. Volg de ANWB-borden naar Rhenen en vervolgens richting Wageningen. Volg in Wageningen de Wageningen UR borden, richting gebouw nr. 107.