Zet PlantgezondheidsEvent 2018 vast in uw agenda!

Belangrijker dan ooit: zet PlantgezondheidsEvent 2018 vast in uw agenda!

Het jaarlijkse PlantgezondheidsEvent wordt in 2018 gehouden op donderdag 8 maart bij Wageningen University & Research, BU Glastuinbouw in Bleiswijk. LTO Glaskracht Nederland-voorzitter Sjaak van der Tak geeft zijn visie geven op het toelatingsbeleid in Nederland en Europa en zal ingaan op het unieke, ver doorontwikkelde Integrated Pest Management (IPM)-systeem in Nederland.

Organisator Wageningen University & Research, BU Glastuinbouw, LTO Glaskracht Nederland en Topsector Tuinbouw & Uitgangsmateriaal

do 8 maart 2018

Locatie Violierenweg 1, 2665 MV Bleiswijk telefoonnummer: 0317 - 485 606

#Prio1

In verschillende optredens en interviews heeft Sjaak van der Tak al aangegeven dat hij een medicijnkast voor tuinders van het allergrootste belang vindt. Hij presenteert op 8 maart de voortgang in de brede lobby om dit te bewerkstelligen.

Programma

Het event start met een openingsbijeenkomst met diverse presentaties. Daarna heeft u de gelegenheid om deel te nemen aan een rondleiding langs de innovatieve proeven in de onderzoeksfaciliteiten van Wageningen University & Research. Ook kunt u kiezen uit diverse workshops.

Onderzoekers en ondernemers praten u bij over de nieuwste ontwikkelingen en ervaringen op het gebied van plantgezondheid en diverse ziekten en plagen worden besproken. Ook op het gebied van het vergroten van de plantweerbaarheid zijn interessante ontwikkelingen te melden.

Save the date

Reserveer 8 maart 2018 vast in uw agenda. We starten aan het begin van de middag en rond 18:00 uur sluiten we af met een netwerkbuffet. Half januari maken we het definitieve programma bekend en kunt u zich inschrijven.