Wensen van consumenten in beeld: save the date!

Wensen van consumenten in beeld: save the date!

Waar letten consumenten op bij de aanschaf van groente en fruit? En waarom? Wat vinden ze van verrijkte groenten en fruit? Antwoorden op deze en andere vragen zijn gevonden tijdens het vierjarige PPS-project Smakelijke Vermarkting en zullen tijdens deze bijeenkomst met u worden gedeeld.

Organisator Wageningen University & Research, Wageningen Plant Research

do 18 januari 2018 14:30 tot 17:00

Locatie Bleiswijk
Violierenweg 1
2665 MV Bleiswijk
0317 - 485 606

Dit project is uitgevoerd met bedrijven vanuit veredeling, teelt en toelevering van groente & fruit.

Programma

De bijeenkomst start om 14:30 uur met een kort overzicht van de kennis die in het project is opgedaan en vervolgens hoe die kan worden toegepast. Zo zijn er verschillende segmenten van consumenten gevonden op het gebied van smaakvoorkeur en leefstijl als het gaat om groenten en fruit. Daarna krijgt u de feiten achter de discussie hoe consumenten aankijken tegen verrijkte groente en fruit en voedings- en gezondheidsclaims. Als afsluiting is er rond 16:30 uur een netwerkborrel. Ook is er dan gelegenheid tot een korte rondleiding in het smaaklab en het gesimuleerde winkelschap.

Save the date

Reserveer 18 januari 2018 vast in uw agenda! In december maken we het definitieve programma bekend en kunt u zich inschrijven via de website.