Gezondheid en Maatschappij een topopleiding!

Elk jaar wordt aan studenten in Nederland gevraagd wat zij van hun universiteit en vooral wat zij van hun studie vinden. De resultaten van deze enquête worden jaarlijks gepubliceerd in de Keuzegids Universiteiten. Vraag eens aan je schooldecaan of hij of zij zo'n gids heeft. Deze gids geeft een mooi compleet overzicht van wat je in Nederland kunt studeren. Als je bezig bent je te oriënteren op een studie dan is dit echt een prima hulpmiddel.

Als beste beoordeeld door studenten

Gezondheid en Maatschappij valt in de Keuzegids Universiteiten in de categorie Gezondheidswetenschappen. Wat studenten vinden van onze studie en vergelijkbare studies lees je in de tabel onderaan deze pagina. Gezondheid en Maatschappij in Wageningen staat op nummer 1!

De keuzegids geeft aan dat de studie Gezondheid en Maatschappij in Wageningen in alle opzichten een aanrader is: een goed programma en fijne, bereikbare docenten die je kunnen leren wat wetenschap is. Studenten hebben het naar hun zin en er zijn weinig afhakers.