Voorlichtingsactiviteiten bachelor Moleculaire Levenswetenschappen

Er bestaan verschillende manieren waarop je meer informatie over de opleiding Moleculaire Levenswetenschappen kunt krijgen. De universiteit organiseert gedurende het jaar allerlei verschillende voorlichtingsactiviteiten, waaronder open dagen. De studievereniging van Moleculaire Levenswetenschappen (Alchimica) organiseert 5 keer per jaar een meeloopdag. Ook bestaat de mogelijkheid om individueel een dag met een student mee te lopen. Lees hieronder wat wanneer is en hoe jij je hier voor kunt aanmelden.

Open dagen

Gedurende het schooljaar organiseert Wageningen University & Research een aantal verschillende open dagen waarin je de universiteit beter kunt leren kennen en ook meer informatie over Moleculaire Levenswetenschappen kunt krijgen.

Open dagen zijn erg handig wanneer je een algemene indruk van de universiteit wilt krijgen en nog niet precies weet welke studie je wilt gaan doen.

Meer over de Bachelor Open Dag

Meeloopdagen

Als je nog twijfelt over een studie is het nuttig om een meeloopdag van de studie mee te maken. Op deze dag kom je een dagje ‘proefstuderen’; je volgt colleges en practica, krijgt uitvoerig informatie over de opleiding door studieadviseur en studenten en er is volop mogelijkheid vragen te stellen. Daarnaast is er de mogelijkheid kennis te maken met Wageningen als studentenstad en de faciliteiten die de universiteit je te bieden heeft.

  Meld je aan voor de eerstvolgende meeloopdag

  Individueel meelopen

  Naast de reguliere meeloopdagen is het ook mogelijk om individueel of in een groepje van twee of drie scholieren een dagje mee te lopen met een student Moleculaire Levenswetenschappen! Op die manier kun je bijvoorbeeld ervaren hoe het is om college te volgen en kun je allerlei vragen stellen over de studie en activiteiten naast de studie.

  Meld je hier aan voor een 1-op-1 meeloopdag

  Terug naar BSc Moleculaire Levenswetenschappen

  Bezoek de website van de studievereniging Alchimica