Topsector Chemiebeurs

Het Nederlandse scheikunde onderwijs is uitstekend. Het biedt ambitieuze, talentvolle studenten grote kansen. Helaas kiezen nog te weinig jongeren voor een scheikundeopleiding. Om het tij te keren heeft de Topsector Chemie de Topsector Chemiebeurzen geïntroduceerd: een studiebeurs zonder terugbetaalverplichting. Daarmee betaalt een carriere in de Chemie zich meteen uit!


Wat we bieden


Financieel

De Topsector Chemiebeurzen bieden financiële onafhankelijkheid. Met een beurs van 5000 euro per jaar, kan je je volledig richten op je studie. Je krijgt dus geen studieschuld en bent niet afhankelijk van je ouders of van bijbaantjes die niks met je studie te maken hebben.

Excellent onderwijs

Je wordt uitgedaagd met het beste onderwijs en we helpen je om zonder studievertraging te studeren.

Community

Topsector Chemiestudenten vormen samen een community waar je je hele verdere carrière wat aan hebt. Je mag deelnemen aan landelijke Topsector Chemiebeurzen-activiteiten, waar je wordt uitgedaagd door de beste docenten en gastsprekers. Ook werk je samen met de beste studenten uit het land.

Bedrijfsleven

Je komt als Topsector Chemiestudent al vroeg in contact met het bedrijfsleven en ontwikkelt daardoor snel allerlei nuttige arbeidsmarktvaardigheden. Je kan je vroegtijdig en uitgebreid oriënteren op de verschillende carrièremogelijkheden in de chemie.

Onderzoek

Je komt als Topsector Chemiestudent al snel in contact met verschillende onderzoeksgroepen en krijgt zo de kans om je sneller en beter te oriënteren op je vervolgstudie.
 

Facebook: @Topsector Chemiebeurzen

Twitter: @Chemiebeurzen