Tweede en derde jaar van de bachelor Voeding en Gezondheid

Tweedejaars vakken

Nederlandse vaknaam: het vak wordt in het Nederlands gedoceerd. Engelse vaknaam: het vak wordt in het Engels gedoceerd. Alle vakinformatie in de studiegids is in het Engels (klik op de vaknaam om achterliggende informatie uit de studiegids te lezen).

Periode 1

Periode 2

Periode 3

Periode 4

Periode 5

Periode 6     

Derdejaars vakken

Het derde jaar bestaat naast het afronden van het vak Skill portfolio for BVG en het BSc afstudeervak, uit keuzeruimte. Dit betekent dat je het hele jaar in mag vullen met vakken die jij interessant vindt.

Je sluit je BSc Voeding & Gezondheid af met een afstudeervak, een onderzoek naar een zelfgekozen onderwerp binnen het brede vakgebied van onze opleiding.

In het derde jaar is er dus heel veel mogelijk, binnen je vrije keuzevakken kun je kiezen om vakken te volgen op het gebied van Voeding en Gezondheid.

Daarnaast is het ook een optie om door het volgen van een minor een kijkje te nemen bij een andere vakgebied.

Dit kan binnen Wageningen University, bij een andere universiteit in Nederland of zelfs bij een universiteit in het buitenland, via student-exchange.

In overleg met je studieadviseur plan je zelf je derde jaar in, op zo'n manier dat een voor jou interessant en passend vakkenpakket ontstaat.Ga naar de vakken van het eerste jaar

Ga naar de minoren

Terug naar Opbouw studie